Staff

bernat_vazquez_maldonado_podoepsort

Dr.Bernat Vázquez Maldonado

Llicenciat per la CESPU (Universitat d’Oporto) · Diplomat en Podologia (UB) i Màster en Cirugía Podològica UB (Universitat de Barcelona).

tel. 934 103 815

Doctor Honoris Causa per la Universitat d’Odessa, Honor Doctor otorgat pel Centre de Medicina Esportiva de Kiev, Membre d’Honor del Consell Universitari d’Odessa (Ucranïa); Prof. Coordinador del Màster de Podologia Esportiva UB; Prof. convidat Universidad Anehbi-Morumbi de Sao Paulo (Brasil); Podòleg del F.C.Barcelona 1980-2008; Consultor del RCD Espanyol; Consultor dels clubs de Bàsquet Kiev i Donetz (Ucranïa); President Emèrit de la AIP (Associació Iberoamericana de Podología); Podòleg de la RFET de 1992 a 2008; Podòleg del Equip Olímpic de Tenis Espanyol a Barcelona 92; Ex Vicepresident de la “Asociación Española de Podólogos del Deporte”; Director Emèrit de la Revista Podología Clínica; Ex-Director del Departament de podologia Dr.Scholl.

Doctor Vázquez

Dr. Bernat Vázquez González

Grau en Podologia per la Universitat Europea (Madrid), Màster en Podologia per la Universitat Catòlica de València

tel. 934 103 815

Professor del Màster de Podologia Esportiva de la UB; Col·laborador de la John Moore University de Liverpool (UK); Podòleg del RCD Espanyol; Ex-Cap de la Unitat de Biomecànica del peu de l’Hospital de Nens de Barcelona; Podòleg de l’Escola Internacional de Tenis Sánchez Vicario-Casal. Podòleg oficial de la Federació Catalana de Futbol Sala, Ex-Podòleg de la Federació Catalana de Basquetbol i Podòleg col.laborador de la Federació Catalana de Tennis.

Montse_podoesport

Dra. Montserrat Santos

Diplomada en podologia per la UB (Universitat de Barcelona). Podòloga de Podoesport i del Centre Municipal de la Gent Gran, Gavà.

64359788-b712-4bbb-b3ff-a87b2e6102ca

Dra. Maria Leciñena ·

Diplomada en Podologia per la UB (Universitat de Barcelona).
Màster en podologia esportiva a la UB

Dra_Laura_Garcia_Monistrol_podologa_UB

Dra.  Laura García Monistrol.·

Grau en Podologia per la UB (Universitat de Barcelona).

miriam_fuentes_podoesport

Miriam Fuentes · Recepció Gavà

Lluïsa_Sarri_podoesport

Lluïsa Sarri · Recepció Barcelona

Pilar_González_podoesport

Pilar González · Recepció Gavà

MariaEugeniaAlises1

Maria Eugenia Alises

Auxil·liar d’ortopèdia

Alejandra_Dapoza_staff_auxiliar_ortopedia_podoesport

Alejandra Dapoza

Auxiliar d’ortopèdia